´BİZİMDE ARTIK GURBETTE SESİMİZ VAR’

service

Sevgili okurlarım; Sizlere bu haftaki yazımda biraz sitemim olacak.Bundan önceki yazılarımda bahsetmiştim akrabalık ilişkilerini sağlamlaştıralım diye. Ama görüyorum ki bu akrabalık ilişkilerini kimse sağlamlaştırmak istemiyor. Neden kimse bu bağları güçlendirmek istemiyor? Acaba bu konuda çekineceğimiz nedir anlamıyorum. Bizler dost, arkadaş, çevremiz, komşularımız ve akrabalarımız ile bütünleşmeyi seven bir milletiz. Ama son zamanlarda görüyorum ki bu tür ilişkilerin yerini maddiyat almış durumda. Unutmayın sevgili dostlarım maddiyat ancak bir yere kadar!

Sizlere daha önceki yazımda toplumsal proje ilgili düşüncelerimi belirtmiştim ve sizlere telefon numaralarımı yazmıştım. Ama maalesef ki bir tek kişi dahi bana nedense ulaşmadı. Bu bu kadar zormuydu? Sizlerden tek istediğim bir akrabanıza ulaşabilmem için bir telefon numarası veya adresi. Buradaki niyetimiz kimseyi deşifre etmek değil. Adres veya telefon numaraları kesinlikle bizlerde gizli kalacak ve bizler bu vatandaşlarımızla sadece gidip konuşacağız. İstemiyorsa zaten kim kime zorla bir şeyler yaptırabilir. Şunu unutmayın sevgili dostlarım bizler bizler dediğim bir elinin parmaklarını geçmeyecek kadar azınlıkta olan kişiler. Cennet Yığılca’mızı tanıtmak ve kalkındırmak isteyen gönüllü kişileriz. Biz bu yola canımızı her şeyimizi koyduk ve dedik ki her şeyimiz Yığılca’mız için feda olsun. Bu kişilerin başında Yığılca’mızın tek radyosu Saklıkent fm kurucularından sayın Yılmaz YURTSEVEN ,Yığılca’nın sesi gazetesi sahibi sayın Ahmet ALKAN ve ben Sabri ARIKAN her platformda Yığılca’mızı tanıtmaya devam edeceğiz.Bizim sizlerden istediğimiz sadece desteğiniz.Buradan sizlere sesleniyorum. Radyonuza ve gazetenize sahip çıkın! Unutmayın basın ile sesini duyuramayan ilçeler karanlıkta sessizliğin içinde kalmaya mecburdurlar.

Rabbim nasip ederse ben bu projeyi de televizyonlarda da anlatacağım ama zamanı var… Önce kendi içimizde organize olmalıyız ki bu proje gerçekleşsin.

Bizim bu gönüllü olarak yaptığımız işte kimse art niyet düşünmesin. Her toplumda olduğu gibi bizimde toplumumuzda bu tür düşünen art niyetli insan’lar çıkacaktır ve muhalefet yapacaklardır. Ama bu üzerimize aldığımız görevden bizleri kimse yıldıramayacaktır.Bizim ne kadar ciddi olduğumuzu ve bu işi gönüllü yaptığımızı sizler ileriki zamanlarda göreceksiniz!

Sevgili okurlarım; Yığılca’mızın tarihinde ilçemizden çıkmış başarılı insan’ları görmek bizler için mutluluk kaynağı olacaktır. Bu başarılar her anlamda her meslek dalında olabilir. Burada bizlere düşen görev onların başarılarının devamı için daima destek olmaktır. Çünkü ilçemizin tanınmasında başarılı insanların payı daha da büyük olacaktır. Sevgili dostlarım telefon ve mail adreslerini bir daha yazıyorum. Sizler bana telefon açmayabilirsiniz ama yakınınız ve gurbette olan akrabalarınıza benim telefon numaralarımı ulaştırın ve deyiniz ki:

” İstanbul’da Yığılca’nın sesi gazetesinin bölge temsilcisinin telefon numaralarıdır.”Şu cümleyi gururla söylemenizi isterim.”BİZİMDE ARTIK GURBETTE SESİMİZ VAR”Yığılca’nın sesi gazetesi tüm hemşehrilerimizin sesi ve kulağı olmaya devam edecektir. Saygı ve sevgilerimle…

Telefon numaralarım

0532 503 15 74

0546 285 58 58

Mail adresim

sabriarikan@gmail.com

sabri_81_arikan@hotmil.com

10119 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
´BİZİMDE ARTIK GURBETTE SESİMİZ VAR’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!