DÜZCE VALİLİĞİ BASIN MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN AYRILDI

featured
service

Altuntaş’ın yerine Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine kimin getirileceği henüz açıklanmadı. Görevinden ayrılan Altuntaş Vali Cevdet Atay ile vedalaştı. Altuntaş gayretli, özverili, yenilikçi, çözüm odaklı ve temelinde insan olan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun takdirleriyle atanmış olduğum Düzce Valiliği İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü vazifeme veda etmiş bulunmaktayım. Düzce Valisi Cevdet Atay’ın riyasetinde yapmış olduğumuz vazifemizde gayretli, özverili, yenilikçi, çözüm odaklı ve temelinde insan olan bir anlayışla çalışmalarımızı yeni bir vizyon ve misyonla başarı ile sürdürdük” dedi.

Güçlü Medya Güçlü Düzce mottosuyla başlattıkları sürecin iki sene gibi kısa bir sürede karşılık bulduğunu vurgulayan Altuntaş “Geçmiş dönemdeki görevlerimiz ve bakanlık bürokrasinde ki tecrübelerimizi sahaya ve müdürlüğümüze aktardık. “Güçlü Medya Güçlü Düzce” mottosuyla başlattığımız sürecin iki sene gibi kısa bir süre içerisinde karşılık bulması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Görevimizi icra ederken desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendiye ve Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay Beyefendiye şükranlarımı arz ederim” diye konuştu. Yığılcanın Sesi Gazetesi olarak Selim Altuntaş’a yeni görevinde başarılar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DÜZCE VALİLİĞİ BASIN MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN AYRILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!