Başkan Albayrak, “VİYADÜKLERİMİZ YAPILACAK” – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Ulaştırma ve Altyapı Bakanından söz aldıklarını dile getiren Başkan Albayrak, 2023 yılında viyadüklerin ve Yığılca Alaplı yolunun tamamlanacağı müjdesini verdi.  

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Albayrak, “Sayın Ulaştırma Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na,  Ak Parti Düzce İl Başkanımız Sayın Hasan Şengüloğlu ile birlikte Yığılca yolumuzun durumunu dile getirdik. Sayın Bakanımız konunun takip edildiği ve mevcut Dutlar yolunun önümüzdeki kış şartlarının göz önünde bulundurularak geçici olarak yapıldığı, en kısa sürede projenin ihale edildiği gibi Dutlar ve Akçaören viyadüğünün de tamamlanacağını belirti. Ayrıca Yığılca- Alaplı yolunun da 2023 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdesini de aldık. Değerli Muhtarlarımızın ve Vatandaşlarımızın merak ettiği özellikle Dutlar ve Akçaören viyadüklerimizin tamamlanacağı sözünü bizzat Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu’ndan alarak halkımıza iletiyorum. Viyadükler yapılıyor” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Albayrak, “VİYADÜKLERİMİZ YAPILACAK” – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam