Esnaflar Erkan Kaya İle Yola Devam Dedi

featured
service

Mevcut Başkan Erkan Kaya güven tazeledi.

 S.S Yığılca Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Olağan Genel Kurul toplantısı İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda üyelerinde katılımı ile yapıldı.

Divan başkanlığını S.S Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ertan Taşlı’nın yaptığı genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Genel Kurul Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Genel Kurul Başkanlık divanının seçilmesinin ardından Kooperatifin yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporu okundu. Daha sonra Kooperatifin  bilanço ve gelir – gider tabloları okundu. Okunan raporlar ve hesaplar müzakere edilerek kabul edildi.

Tahmini bütçe görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda konuşan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ertan Taşlı, Yığılca Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefelat kooperatifinin çalışmalarından övgü ile bahsederek uyum içerisinde esnafında talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Toplantıda konuşan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı Yığılca’nın kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek “İklimi sert insanı mert Yığılca. Esnaflarımızın düzenli ödemeleri, sağlamlığı takdire şayan” dedi.

 Toplantı sonrası tüm katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Esnaflar Erkan Kaya İle Yola Devam Dedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam