Yığılca Derneklerinden Birlik Mesajı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yığılca merkez dernekleri, İzmit Kocaeli dernekleri, Körfez dernekleri, Düzce Derneği, Bolu Merkez derneği, Ereğli Zonguldak derneği olarak bölgenin farklı yerlerinde Yığılcalıları temsilen kurulan derneklerden birlik mesajı verildi.

Düzce merkezde bir araya gelen, Türkiye geneli binlerce Yığılcalıyı temsil eden dernek başkanları birlik ve beraberlik adına Düzce Yığılcalılar derneği ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantı Yığılcalı iş adamı Engin Tok’a ait cafe 380’de yapıldı. 

Toplantıya Yığılca Kültür Turizm Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Gökhan Alkan, Kocaeli Yığılcalılar Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nezih Ekrem Keleş, Düzce Yığılca Eğitim Kültür Dayanışma ve İnsani Yardım Derneği Başkanı Fahri Altınkayık, Gebze-Çayırova-Darıca-Dilovası Düzceliler Derneği Başkanı Durmuş Yağcı, Bolu Yığılcalılar Derneği Başkanı Zeki Şahin, Kdz. Ereğli Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İlyas Yıldırım katıldı. Toplantının koordinatörlüğünü ve organizasyonunu Yılmaz Yurtseven yaptı.

Toplantıda dikkat çeken görüşmelere de yer verildi. Uzun zamandır federasyon için yapılan görüşülmelerin ilk temelleri atıldı.

Yığılca’da bu yıl dernekler tarafından düzenlenmesi planlanan festivalin ön hazırlık çalışmalarına başlanıldı. Dernekler arası alınan karar gereği toplantıların aylık olarak yapılması kararlaştırıldı. Toplantıdan birlik beraberlik mesajı verildi.

4160 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Derneklerinden Birlik Mesajı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!