Yığılca Ormana Yeni Greyder – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Orman İşletme Müdürlüğü önünde düzenlenen tören ile yeni greyder işletme müdürlüğüne teslim edildi.

Yığılca Orman işletme Müdürü Sefer Tüce, İşletme Müdür Yarımcısı Serhat Dursun, İşletme Şefleri, Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, MHP ilçe Başkanı Hasan Daşsın, İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Yılgın, Ramazan Muhterem Baltacı, kooperatif başkanları ve vatandaşlar teslim törenine katıldı.

Orman köyleri ve orman yollarının bakımında büyük rol oynayacak iş makinası ile 2023 yılında mevcut stabil yolların genişletilmesi, orman yollarının temizlenerek daha kullanılır hale getirilmesi hedefleniyor.

Kooperatifler ve Mhp İlçe Başkanı Hasan Daşsın tarafından getirilen kurbanlar iş makinası teslim töreninde kesilerek İlçe Müftüsü Dr. Seyhan Özsoy tarafından dualar okundu.

Konu ile ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak yaptığı açıklamada, “ilçemize hayırlı uğurlu olsun.   İlçemiz orman işletme müdürlüğüne ve orman köylerimize hayırlı olsun. İlçemiz orman işletmemize sıfır greyder almak için desteklerini bizden esirgemeyen İl Başkanımız Mustafa Keskin’e, Ak Parti kadın kolları Genel başkanımız ve Düzce milletvekilimiz Ayşe Keşir’e, Milletvekilimiz Fahri Çakır’a ve Tarım orman Bakan yardımcımız Dr. Veysel Tiryaki’ye ilçemiz adına teşekkür ederim. Yeni makinemizin ilçemize, işletme müdürlüğümüze ve orman köylülerimize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

3926 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Ormana Yeni Greyder – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam