MHP’den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

featured
service

 

Gecede birlik ve Beraberlik vurgusu yapılırken Yığılca için yapılan çalışmalar aktarıldı.

Programa Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Belediye Başkanı Rasim Çam, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın, Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İl Genel Meclisi Üyeleri Ramazan Muhterem Baltacı, Hüseyin Yılgın, Ak Parti ve Mhp kadroları, Bolu – Ereğli, Gebze, Yığılca Dernek başkanları, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Program İlçe Başkanı Hasan Daşsın’ın yaptığı açılış konuşması ile başladı.

Dava kuruş ile değil duruş ile olur diyen İlçe Başkanı Hasan Daşsın, “Birlik Beraberlik ve Tanışma adına bu akşamı organize ettik. Milliyetçi Hareket Partisi Yığılca ilçe teşkilatında 17 yıl boyunca hizmet vererek göğsümüzü kabartan İlhan başkanımıza bu görevi bizlere devrettiği için teşekkür ediyorum. Genç dinamik ve yarının en iyileri olmaya çalışacağız. Milliyetçi Hareket partisi şahısların değil, Türk Milliyetçilerinin partisidir. Biliyorum küskünler vardır, dargınlar vardır, biliyorum bize kızanlarda vardır ben herkesi aynı duygularla kucaklıyorum. Biz yola çıkarken hiç kimsenin ekmeğine, aşına, yoluna taş koymaya gelmedik. Biz yaralının yarasını sarmaya, garibanın elini tutmaya ve idareci olmaya geldik” dedi.

İl Genel Meclisi üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, “Bugün Ankara’da hain saldırı sonucu hayatını kaybeden bir önceki dönem ülkü ocakları genel başkanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu davamız yıllardır şehit vererek bugünlere geldi. Bizleri yıldırmak isteseler de yılmayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Rasim Çam ise Yığılca için ellerinden geldiğini yaptığı ifade ederek, “Birlik ve beraberlik içerisinde genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin verdiği talimatlar doğrultusunda el birliği ile ilerleyeceğiz. Son 20 yıldır yapılan icraatlar göz önüne alındığında neler yapıldığını hep birlikte görüyoruz. El ele gönül gönüle bu davayı sürdüreceğiz. Yığılca yolu ile ilgili bazı spekülasyonlar var. Sayın vekilimiz göreve geldiğinden bu yana mecliste Yığılca yolu diyor. Dün olduğu gibi halen meclis kürsüsünde Yığılca yolu var! Diyen bir vekilimiz var. İlçemizde ki çalışmaları yürütmemiz için sağ olsunlar sürekli yanımda oldular. Bizler kısıtlı imkanlarla ilçemizde borçlanma yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz “dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise “Buradaki birlik beraberlik Cumhur ittifakının vermiş olduğu bir yansımadır. Sayın genel başkanımızın özellikle vurguladığı Cumhur ittifakının almış olduğu kararlar ile ne kadar kıymet arz ettiğini burada Yığılca’da şahit olduğumu söylemek isterim. Arz olunan her yere, ihtiyaç olan her yere Devletimiz güçlüdür elini uzatır. Biz ölmekle bitmeyiz. Bir ölür bin diriliriz. Bakın Türkiye’ye yapılacak herhangi bir saldırıda önce Milliyetçi ve ülkücü idare yoklanır. Biz ne yapılmak istenildiğinin farkındayız. Memleketimiz karıştırmak istiyorlar. Biz Milliyetçi Ülkücü irade olarak müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Son olarak konuşan Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz “Yığılca üzerinde sizlerin sıkıntıları var. Özellikle Yığılca yolunu biz hizmete başladığımız andan itibaren takibe aldık. Yığılca yolunun bir an önce hizmete alınması için elimizden geleni diğer milletvekillerimiz ve il başkanlarımız ile birlikte yapıyoruz. Yığılca adeta saklı cennet. Bu saklı cennetin diğer insanlar tarafından da bilinsin istiyoruz. Özellikle Sarıkaya mağarası Türkiye’de ki bir çok mağaradan daha büyük farklı bir yapıya sahip. Bu alanların tanıtılması için elimizden geleni yapıyoruz. Rasim Başkanımızın küfe sırtında. Başkan daha çok hizmet etmek için imkanlar çerçevesinde çaba gösteriyor. Bizlerde bu küfeyi yüklenerek kaynakları zorluyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk oyum Cumhur ittifakına diyerek sahneye gelen gençlere rozet takıldı.  Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

 

3307 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MHP’den Birlik ve Beraberlik Vurgusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!