Yığılca yolundaki girişimler sonuç verdi

featured
service

Konu ile ilgili geçtiğimiz hafta İlçe Başkanları, Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi üyeleri ve Muhtarlar Ankara ziyaretleri kapsamındaki girişimler meyvesini verdi.

2011 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen söz yerine getirilecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Genel Meclisi üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılca yolundaki gelişmeleri paylaştı. Baltacı, “ Yığılca Düzce yolunda geçen yıl 4 km genişletme sanat yapısı ve asfaltlama işlemi gerçekleştirildi. Bu yıl 5 km asfalt ile Dutlar köyü Aydın mahallesi viyadüğü tamamlanıyor. Fakat Dutlar viyadüğü ve Akçaörende yapılacak viyadük ve Tünel kısa süreliğine kamuoyu gündemine geldi. Bizlerde vatandaşlarımızın teveccüh edip seçtikleri Belediye Başkanı, İl genel meclis üyeleri, muhtarlarımız ve ilçe başkanlarımızla beraber bir araya gelip gerekli büyüklerimize konuyu arz ettik akabinde sonuç aldık.

-Akçaören viyadüğü ve bitimine olacak tünel

-Dutlar köyü viyadüğü

-Dutlar köyünden ilçe merkezimize kadar olan 8 km lik yolun genişletip asfaltlama işlemi

-Yığılca Alaplı yolu

Önümüzdeki 20 gün içerisinde ihaleleri olup yapımına akabinde devam edilecektir zaman kaybetmeden yol şantiyelerimiz olduğu yerde kalıp çalışmalarına devam edecek . Büyüklerimiz sağolsun, Devletimiz var olsun “dedi.

 

6606 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca yolundaki girişimler sonuç verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!