TÜGVA’dan kitap kurdu adaylarına selam!

featured
service

Ortaokulları ziyaret ederek ‘bugünün küçüklerine, yarının büyüklerine’ selam veren Türkiye Gençlik Vakfı mensupları, ortaokul öğrencilerini yarışma hakkında bilgilendirdi. Yarışma ile ilgili gerekli bilgilerin bulunduğu broşürler de okul yönetimlerine teslim edildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Yığılca İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gönüllüleri de İlçe Temsilcisi Furkan Dağdelen ve beraberindeki gençlerle Yığılca‘da Selam Ver!’ etkinliğini  gerçekleştirdiler. ‘Selam Ver!’ etkinliği kapsamında  Düzce’de genelinde 32 okulda yaklaşık 4000 öğrenciye selam verildi ve bu öğrenciler Ortaokul Kitap Kurdu yarışması hakkında bilgilendirildi. Türkiye Gençlik Vakfı Yığılca İlçe Temsilcisi Furkan Dağdelen ziyaretleri esnasında çok olumlu tepkiler aldıklarını ve hem öğrenciler hem de danışmanlar için ödüllerin bulunduğu Ortaokul Kitap Kurdu Yarışmasına bu yıl çok daha fazla sayıda bir katılımın sağlanacağına inandıklarını belirtti. Türkiye Yüzyılının gençlerinin rekabetlerinin hep dostane ve rekabet ettikleri alanların da özellikle bilim, ilim olacağını ifade eden Furkan Dağdelen, gençlerin gelişimlerine katkıda bulunmak için çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

3114 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TÜGVA’dan kitap kurdu adaylarına selam!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!