Ereğli’de Muhteşem Yığılcalılar Gecesi – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Yığılca Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi düzenledi. Dernek Başkanı İlyas Yıldırım gece boyunca davetlilerle yakından ilgilenerek ev sahipliği yaptı.

26 Kasım Cumartesi akşamı Bağlık Gazinosunda düzenlenen ve yoğun ilgi gören geceye; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Düzce’nin Yığılca İlçesi Belediye Başkanı Rasim Çam, Kdz.Ereğli’nin Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, MHP ilçe Başkanı Rahman Demirtürk, İyi Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Numan Korkmaz, Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, Yığılca Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, MHP İlçe Başkanı Hasan Daşsın, CHP İlçe Başkanı Zeynel Çamlı, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Temizel, Deva Partisi İlçe Başkanı Fatih Erdoğan, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yılgın-Ramazan Baltacı ile davetliler katıldı.

Dernek Başkanı İlyas Yıldırım’ın davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiği ve Dj. Ferhat’ın sunumu ile başlayan gece, Yığılcalı Öğretmenlerden oluşan Grup Hemzemin’in yemek müziği ile devam etti.

Düzce Depremi toplantısına katılmak üzere geceden erken ayrılmak zorunda kalan Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, konuşmasında Yığılcalılar Derneği’nin ve Ereğli’deki Yığılcalıların faaliyetlerinden övgü ile bahsederek “onlarla gurur duyuyorum” dedi ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yıldırım’ı kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çam, başarılı hizmetlerinden dolayı Yığılcalı olan Kdz.Ereğli Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Partlak, Zabıta Müdürü Halit Aydın ve Dernek Başkanı İlyas Yıldırım’a plaket takdim etti.

Sponsorların destekleri ile gerçekleştirilen gecede Yığılcaspor’a desteklerinde dolayı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a hediye edilen forma açık arttırma ile satışa çıkarıldı. Spor Kulübünün yönetmenin zor bir iş olduğunu bildiğini ifade eden Başkan Posbıyık, “bana 5 tane belediye versinler yöneteyim ama spor kulübünü elimden alsınlar, spor faydalı bir uğraş ama yönetmek zor” diye konuştu.

Belediyede Yığılcalı yöneticiler olduğunu hatırlatan Posbıyık, memnuniyetini ifade etti ve açık arttırmayı 5 bin lira destekle başlattı. Forma 11 bin lira ile Lal Kafe işletmecisi Yılmaz Yalçın’da kaldı. Tabloyu ise 10 bin lira bağışla kulübe destek olan iş insanı Savaşlar Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Selami Savaş satın aldı.

Gece, Başkan Posbıyık’ın Yığılcalılar Derneği Kurucu Başkanı Yılmaz Partlak ve Yönetim Kurulu üyelerine alkışlar eşliğinde plaket takdimi ile devam etti.

Yığılcalı Müzik Öğretmeni Önder Atasoy’un seslendirdiği halk müziği ezgilerinin ardından sahne alan Sanatçı Neray, slov müzikle başlattığı konserini hareketli parçalarla devam ettirirken Başkan Posbıyık ile eşi Neriman Posbıyık ve davetliler danslara eşlik ettiler. Yığılcalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Gecesi hediyelerin dağıtılması ve müzik eşliğinde sohbetle devem etti.

 

3553 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ereğli’de Muhteşem Yığılcalılar Gecesi – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!