Oltu cağ kebabında görkemli açılış

featured
service

Oltu Çağ kebabı lezzetini Düzceliler ile buluşturan Ekrem Baş, geniş katılımlı büyük bir açılışla yeni işyerinde faaliyete başladı.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Sarıoğlan, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Türkiye Kamusen İl Başkanı Ekrem Çavuş, Besyo Dekanı Selahattin Akpınar, Türk Bürosen İl Temsilcisi Temel Kırali, Türk Eğitim Sen il başkanı Hasan Yeşilyurt, MHP İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Baltacı, Düzce Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Kenan Akgümüş, Düzce Erzulumlular dernek başkanı Osman Kucur ve vatandaşlarında katılımı ile gerçekleştirilen açılışta dualar yapıldı.

Kurdele kesiminin ardından davetliler ile birlikte Oltu Çağ Kebabı gezildi. Açılışta Oltu Çağ Kebabı ikramları yapıldı. Davetliler tarafından da çok beğenilen Çağ Kebabına yoğun ilgi gösterildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oltu cağ kebabında görkemli açılış

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!