Şampiyon Gençlik Spor – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Kurumlar arası Voleybol Müsabakaları 18 Temmuz Spor Salonu ve Düzce Spor Salonu’nda yapıldı. Düzce içinde kamu kurum ve kuruluşlarının kaynaşmasını amaçlayan turnuvaya 29 takım katıldı.

8 grup 29 takımdan oluşan turnuvada A Grubunda Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Gazeteciler Cemiyeti, Gümüşova Belediyesi ve Orman Müdürlüğü, B Grubunda İl Milli Eğitim (Ortaokul), İl Tarım Müdürlüğü, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (A), Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (B), C Grubunda Düzce Barosu, 112 Acil Çağrı, Düzce Üniversitesi İşletme, Cumayeri MEM, D Grubunda Devlet Hastanesi, Ceza İnfaz Kapalı, İş Kur, İl Özel İdare, E Grubunda Düzce Üniversitesi Sağlık, Düzce Gençlik Merkezi, Kaynaşlı Kaymakamlığı, Çevre ve Şehircilik, F Grubunda İl Kültür ve Turizm, Düzce Defterdarlığı, Ceza İnfaz Açık, G Grubunda AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim (Lise) ve H Grubunda Yığılca MEM, 112 Acil Sağlık ile Başsavcılık yarıştı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan final müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. Seyircinin yoğun olduğu final müsabakası sonunda 3-1’lik skorla turnuvanın şampiyonu Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü Düzce İl Özel İdaresi alırken Düzce Atatürk Devlet Hastanesi dördüncü oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal ve İl Genel Meclisi Başkan Vekili Fazlı Koç takdim etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şampiyon Gençlik Spor – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!