Çocuklar Tiyatro Keyfi Yaşadı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Her yaştan vatandaş için düzenlenen ‘Kültür Sanat Etkinlikleri’ kapsamında öncelik miniklerdeydi.

İlçe merkezi ve ve köylerde okuyan tüm ilköğretim öğrencileri  ‘Vitamin’ isimli tiyatro oyunu ile keyfi dakikalar yaşadı. Renkli görüntülerin yaşandığı oyunda, minikler bol bol kahkaha attı.

Her okuldan ilkogretim öğrencilerinin katıldığı etkinlik 3 seans olarak gerçekleştirildi. İlk grup saat 11:30’da, ikinci grup ise saat 13.00’da üçüncü grup ise 15:00 da  ‘Vitamin’ oyununu izledi. Eğlenceli anların yaşandığı oyunda, minikler adeta gülmeye doydu.

  • İkinci gün yetişkinler için

Kültür etkinlikleri kapsamında 2. Gün ise yetişkinler için Viktor Hugo’nun ölümsüz eserlerinden olan ‘Bir İdam Mahkumunun Son Günü’ isimli oyun sergilendi.

Perşembe akşamı saat 19:00 da tek seans olarak sergilenen oyun yetişkinler tarafından büyük ilgi gördü.

Etkinliklerin Organizatörlüğünü yapan Musa Keskin, “Kültür sanat etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlediğimiz tiyatro etkinlikleri büyük ilgi gördü. İlçe ve köylerdeki tüm öğrencileri tiyatro ile buluşturmak bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Etkinlikler destek veren Başta Kaymakamımız Sn. Talha Altuntaş olmak üzere Belediye Başkanımız Sn.Rasim Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet Aldırmaz’a ve desteğini esirgemeyen tüm tiyatro severlere çok teşekkürler ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuklar Tiyatro Keyfi Yaşadı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!