Belediye Taksicilerine Yeni Durak – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Bugün ilçeye ziyaret düzenleyen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal taksi durağını ziyaret etti.

Taksiciler ile konuşarak sıkıntılarını dinleyen heyet yeni duraklarının hayırlı olmasını diledi.

ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek halkın ihtiyaçlarını dinleyen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal Yığılca ilçesinde yapılan hizmetlere destek olduklarını ifade ettiler.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, “Sayın Belediye Başkanımızın da burada geçmiş yıllarda teşkilat faaliyetlerinde bulunurken buradaki taksicilere sözümüz vardı. Daha önceden Belediye Başkanımız bir taksi durağı hediye etmişti. Bugünde diğer taksi durağımızı getirdik. Burada Özel İdaremizle hem de Cumhur ittifakımız ile Yığılca ilçemize sel, pandemi gibi olumsuzluklara rağmen köylerimizde, şehir merkezimizde, ana yolumuzda çalışmalar devam ediyor. Biz elimizden geldiği sürece iktidar olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Taksi durağının yenilenmesi ile ilgili olarak Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ise, “Geçtiğimiz yıl 2 taksi durağı sözü almıştık. Bir taksi durağımızı geçen yıl yeniledik. Diğerini ise bugün montajını yaparak kullanıma açtık. Sayın Dr. Faruk Özlü’ye İlçemize ve Belediyemize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Taksi durağımızın taksici esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize yapılacak her türlü hizmetin takipçisi olarak eksiklikleri gidereceğiz” dedi.

Kapalı pazaryeri ile ilgili olarak ise “Kapalı pazaryerimizi ile ilgili kulaktan dolma bilgiler mevcut. İnşallah Belediyemizin imkanları doğrultusunda pazaryeri iyileştirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Yeni bir pazaryeri kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. İlçemizde yapılan tüm programları şeffaf ve açık bir şekilde yapıyoruz.” Dedi.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Taksicilerine Yeni Durak – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!