İYİ Parti ekibi Yığılca’da sahaya indi

featured
service

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Merkez İlçe Başkanı  Av. Hakan Deniz ve yönetimi ile birlikte Yığılca ilçesine gelerek İlçe Başkanı Hüseyin Temizel ve ekibi ile bir araya geldi. İlçe merkezinde taksici esnafının sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti ekibi buradan Aydınyayla köyünü ziyaret etti.

Aydınyayla köyünde vatandaşlar ile bir araya gelerek genel durumu değerlendiren İl Başkanı Yunus Özay Er, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Köyde su sıkıntılarının olduğunu dile getiren vatandaşlara çözüm arayışında bulacağını ifade eden Er,  köydeki vatandaşların misafirperverlikleri için “hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Güzel bir saha çalışması oldu. Partimize ve bize olan ilgi günden güne değer kazanarak büyüyor” dedi.

Son olarak Yığılcanın Sesi Gazetesini ziyaret eden İYİ Parti teşkilatı burada Yığılcanın Sesi Gazetesi imt. Sahibi Gökhan Alkan ile bir araya geldi.

Genel durum değerlendirmesi yapan Başkan Er, “Yığılca’nın bir genel problemi var. Bu problem Düzce’nin en büyük göç veren ilçesi olması. Bir insan yerini yurdunu imkansızlıktan dolayı terk eder. Bugün ve daha önce gezdiğimiz köylere baktığımızda köyün insanı alt yapısı yani beşeri sermayesi güçlü. Bir köyden okulunu alırsanız, bir köyden maddi imkanlarını çekerseniz insanları göç etmekten başka çare bırakmazsınız”dedi.

Yığılca’nın en güzel ilçe olduğunu ifade eden İl Başkanı Yunus Özay Er, “Ben her zaman söylüyorum. Yığılca Düzce’nin en güzel ilçesi. Fakat bu güzelliği ile hiçbir orantı kabul etmeyecek şekilde hizmet açısından en sıkıntılı ilçesi. 20 yıla yakın süredir yapılmayan yolu ile belki de Türkiye’nin gündemi olabilecek bir memleket. Bu memleket 3 buçuk senede Sultan Selim Köprüsünü yaptı. 4 senede İstanbul hava alanını yaptı. 5 senede Osman Gazi köprüsünü yaptı. İzmir-İstanbul otobanını 5 buçuk senede bitirdi ama 30 km’lik Yığılca yolunu 20 senedir bitiremeyen bir iktidarla karşı karşıyadır Yığılca. Yığılca ilçemizin gelişmesi lazım. Medeniyetin en önemli unsuru yoldur. Bu yol sorununu biz çözebilirsek yani şehri mobilize edebilirsek problemlerin çoğunun çözülebileceğini düşünüyorum. Yol sorunun çözülmesi ile beraberde özellikle yakın zamanda iktidar partisinin yetkilileri tarafından verilen sözlerde turizm yolunun da Yığılca üzerinden aktif hale gelmesi sonucunda öncelikle gelir kaynağının artacağını düşünüyorum. Gelir kaynağının artması ile beraber Yığılca’nın daha güzel günlere geleceğini aşikar. Bunlar genel problemler” dedi

Köylerde su sorunlarının olduğunu ifade eden Başkan Er, “Özel problemlerde bugün Aydınyayla köyüne gittik. Daha önce gittiğimiz köylerde de benzer problemler vardı. Bugün Aydınyayla köyünde grup suyu problemi olduğunu ve çok yakın zamana kadar verilen sözlerin gerçekleşmesini beklediklerini gördük. Onları da kısa zamanda sosyal medya sayfalarımızda ve basın ile paylaşarak dikkatleri muhalefet partisi olmanın sorumluluğu ile Yığılca’ya çekmek için yoğun bir gayret göstereceğiz. İYİ Partinin muhalefet partisi olması noktasında sorumluğu budur. İnşallah iktidar olduğumuzda bu verdiğimiz sözleri taahhütleri, gündeme getirdiğimiz sorunları da çözmek hem genel seçimi hem de yerel belediyeyi alarak bize nasip olur” dedi.

  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti ekibi Yığılca’da sahaya indi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!