Ak Parti Koordinatörü Halil Demir İlçe Ziyaretlerine devam ediyor

featured
service

Ak Parti yurt dışı yapılanması, Uluslararası Demokratlar Birliği (Union of International Democrats-UID) Genel Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Koordinatörü Halil Demir Yığılca’da gerek siyasi gerek bürokrat anlamında ziyaretlerde bulunuyor.

Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Yığılca İl Genel Meclisi Üyeleri Hüseyin Yılgın, Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılcanın Sesi Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Ahmet Alkan, bazı köylerin muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelen Demir ilçe sorunlarını değerlendirdi.

Yığılca’da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Demir, elinden desteği vereceği bilgisini paylaştı.  

Genel sorunların çözümü noktasında çözüm önerilerini dinleyen Demir, konuları belli başlıklar altında toplayıp ivedilik sırasına göre değerlendirilmesinin gerektiğinin altını çizdi!.

Demir, “Görevim gereği dünyanın bir çok ülkesine gidip geliyorum ve her platformda göğsümü gere gere gururla Yığılca’lı olduğumu vurguluyorum! Büyük bir onurla Yığılca’yı temsil ediyorum! Dolayısı ile gurur duyduğum güzide ilçemiz Yığılca için daima ve her platformda çaba sarf ettiğimi ve edeceğimin bilinmesini isterim” dedi.

4577 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Koordinatörü Halil Demir İlçe Ziyaretlerine devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!