TSO Seçimleri İçin Ahmet Mutlu’ya Yığılca’dan Tam Destek

featured
service

Toplam 11 farklı komitede yaklaşık 4 bin üyenin oy kullanacağı seçimlerde TSO’nun meclis üyesi belirlenecek. TSO meslek komitesi seçimlerine yaklaşık 1 ay kala seçim çalışmaları başladı. Bazı gruplarda birden çok listenin yarışması beklenirken, bazı gruplarda ise tek listeyle seçime gidileceği öğrenildi.

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu seçimlere hazırlanıyor. TSO seçimlerine girecek olan Mutlu,  seçimi kazandığı takdirde TSO Başkanlığı’na aday olacak.

Ahmet Mutlu Yığılca’da kooperatif başkanları ile bir araya gelerek projelerini paylaştı.

Yığılca’dan tam destek alan Mutlu, projelerinin arasında Yığılca’yı ön planda tuttu.

Yığılca’da bulunan orman kooperatiflerinin tam katılımı ile toplantı düzenlendi. Sohbet havasında geçen toplantıda projeler paylaşıldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Adayı ve Düzce’nin sevilen iş insanı Ahmet Mutlu, 2 yatırımının bulunduğu Yığılca ilçesinde, TSO Üyeleri ve siyasilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Mutlu, başkan seçilmesi halinde Yığılca’ya TSO Temsilciliği açılacağı sözünü verdi. İlçenin önde gelenleri ise Mutlu’dan övgü dolu sözlerle bahsederek, “Her zaman yanınızdayız” mesajı verdi.

TSO seçimlerinin güçlü başkan adayı, Düzce Tanıtma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu, yoğun ilgi ile karşılaştı.

Ahmet Mutlu için ilçede verilen akşam yemeği programına, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam,AK Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın, AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın, MHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, Yığılca eski Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, TSO Meclis Üyeleri, Kooperatif Başkanları, Yığılca’nın önde gelen isimleri ve muhtarlar katıldı.

Mutlu’nun Yığılca ilçesi için büyük bir şans olduğunu ifade eden Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, “Bu siyasi bir toplantı değil. Ben Ahmet abiyi tanımaktan çok memnun kaldım. Ahmet abinin Yığılca’ya da çok büyük destekleri oldu. Ahmet abinin Yığılca ile ilgili düşüncüleri hep aktiftir. O yüzden ben kendisine teşekkür ediyorum. Yığılca bir ve beraber olmalı, birlik olmalı. Ben, ilçeme kim ekonomik ve sosyal yatırım yaparsa, her zaman yanında olurum. İlçemize katkı yapabilecek, en büyük değerlerden bir tanesi biliyorsunuz hali hazırda Yığılca’da Ahmet abinin yatırımlarının olması, bizim için büyük bir şans. Ahmet Abinin buradaki yatırımları olsun, Düzce’deki yatırımları olsun çalışan işçilerin yüzde 90’ı Yığılcalı. Ben bir kez daha AKFA Beton ve diğer yatırımlarında Yığılcalıları istihdam ettiği için Ahmet abiye teşekkür ediyorum. Bu yüzden, her türlü çalışmalarında kendisine destek vereceğiz. Ahmet Bey, ilçemizden bir tane arkadaşımızı da grubuna alacak. O yüzden ayrıca bir mutlu oldum” dedi.

Toplantıda konuşan Ahmet Mutlu, “Yığılca ilçesine ‘Buradan Düzce’ye fındık gitmez’ diyerek ilk FİSKOBİRLİK Müdürlüğü’nü ve fındık depolarını babam kurdu. Benim iki yatırımım da burada. Düzce’deki yatırımlarımda ve buradaki yatırımlarımda çalışanların yüzde 90’ı Yığılcalı. Ben de Yığılcalıyım. Başkan seçilirsem Yığılca ilçesine TSO Temsilciliği açacağım. Yığılca ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir temsilciğini açacağız. Yığılca ilçesinde 500’e yakın odaya üye var. Bütün işlemleri burada halledeceğiz. Yılda bir Ticaret Odası Meclisi Yığılca’da toplanacak. 33 meclis üyesine, Yığılca Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda toplantı yapmayı teklif edeceğim. Benim ekibim gelirse zaten bunu sağlarız. Hasanlar Barajının dört bir yanına yol açmak için çalışma yapacağız. Hasanlar Barajı’nı turizme açacağız. Bu çalışmalara Ticaret Odası öncülük yapacak. Bizim Abantımız, Hasanlar Barajı. Milletin Abant’a gitmesine gerek yok. Millet Hasanlar Barajı kenarına gelip, pikniğini yapsın. Yığılca bizim can damarımız. Elimizden geleni, Yığılca için çok görmeyeceğiz” dedi.

5032 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TSO Seçimleri İçin Ahmet Mutlu’ya Yığılca’dan Tam Destek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!