Spor Akademisi Kapanış Şöleniyle Sona Erdi

featured
service

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi yaz spor akademisi kapanış şöleni özel gösterilerle ve geniş katılımla yapıldı.

Yaz spor okulları kapanış şöleni Düzce Belediyesi Bando takımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 18 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kapanış şöleninde konuşan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, yaz spor okullarında 34 branşta 67 antrenörle 10 bin sporcuya eğitim verildiğini belirterek,” Hedeflerimiz çocuklarımızın sağlıklı birer birey olmalarının yanı sıra onların sosyalleşmelerini, sporun kurallarıyla birlikte hayatın diğer kurallarına da adapte olmalarını sağlayan egzersizler, oyunlar ve sportif antrenmanlar yaptırmaktı. Fakat en önemli hedefimiz ise, içinizden çıkması muhtemel geleceğin sporcularını da Türk sporuna kazandırmaktır. Dolayısıyla yapmış olduğumuz bu faaliyetin hem sportif açıdan hem sosyal açıdan anlamı olduğu gibi geleceğin Milli sporcularının bir tanesinin bile buradan çıkmış olması bizlerin en büyük kazancı olacaktır. 

2022 yılı Yaz Spor Akademisine vermiş oldukları destekten ötürü Valimiz Sayın Cevdet Atay’a ve Belediye Başkanımız Sayın Dr.Faruk Özlü’ye teşekkür ediyor, sporla ve sağlıkla kalmanızı temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Program Düzce Gençlik Merkezi Kafkas Ekibi gösterisi, güreş, cimnastik, taekwondo, eskrim ve okçuluk gösterileriyle devam etti. Yaz spor akademisine katılan sporcular 120 sürpriz hediye çekilişiyle hediyelerin sahibi oldu. Kapanış şöleni Gençlik Merkezi Sinyal Band müzik grubunun konseri ile son buldu.

3606 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Spor Akademisi Kapanış Şöleniyle Sona Erdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!