Bir Efsane Daha Yığılca’ya Veda Etti

featured
service

     Orhangazi Pansiyonlu İlköğretim Okulunun daha sonra Orhangazi Yatılı İlköğretim Bölge okulu olarak hizmet verdiği, ilçenin ve ilimizin en popüler okulu olduğu; hem merkez, hem yatılı,hem de taşımalı 1500 e yakın öğrenciye 70 e yakın öğretmenle hizmet verdiği 2005-2011 altın yıllarında  Tuna Öztürk öğretmen önemli bir misyonu yerine getirmişti. Daha sonra aynı okulun Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesine taşınması ile bu okuldaki görevine burada devam ederek ilçemizde iz bırakan öğretmenimiz Tuna hoca; : 25 Haziran 1983 Kırşehir Kaman ilçesinin Kurancılı Kasabası’nda doğdu.  İlk ve ortaokulu köyünde okuyup ,  Liseyi Kırşehir Lisesi’nde bitirip,  Üniversiteyi Erzincan’ da Atatürk Üniversite’nde okuyarak ilk atama ile ilçemize gelip binlerce öğrenciye yaptığı hizmetlerle efsane olmayı başardı.2013 yılında kendi köyünden sınıf öğretmeni Zehra  Öztürk le evlenip bir kız çocuğu babası olan Tuna öğretmen Yığılca sevdası ile en uzun süre ilçemizde görev yapan öğretmenler arasında yerini alarak bizden biri oldu. Altı ay görev yapıp şaşalı veda törenlerinin yapıldığı günümüzde, yaklaşık 17 yıl görev yapan öğretmene bir veda yapılmamasını Yığılcanın Sesi Gazetesi olarak, kurumlara yakıştıramadık. Ancak Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın, Tuna hocamıza hemşerilik beratı vermesi belki biraz teselli olabilir.

Yığılcanın Sesi Gazetesi Olarak Tuna Öztürk’e yeni görev yerinde başarılar dileyerek, “Değerli hocam sen hep ilçemizin gönlünde bir efsanesin. Yetiştirdiğin binlerce kardelen hep seni sevgi ve saygı ile yad edecektir.İlçemiz halkına hakkına helal et hocam.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir Efsane Daha Yığılca’ya Veda Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!