Kamyoncular haklı eylemini sonlandırdı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Geçtiğimiz gün Aksu mevkiinde başlatılan eylem fabrika yetkilileri ile anlaşmaya varılmasının ardından sona erdi.

Dışarıdan gelen araçlar için eylemde bulunan Yığılca kamyoncuları fabrika yetkilileri ile uzlaşmaya vardı.

Yığılca ilçesinde bulunan çimento fabrikasına dışarıdan gelen araçlar için tepki gösteren Yığılca kamyoncuları eyleme son verdi.

Dün yaşanan gerginlikler bugünde öğlen saatlerinden itibaren devam etti.

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler bölgede geniş  güvenlik önlemi aldı.

Bölgeye Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Grup başkanı Çiğdem Günal, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yılgın, Ramazan Muhterem Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Mhp İlçe Başkanı İlhan Yalçın, Chp İlçe Başkanı Zeynel Çamlı’da geldi.

Kamyoncuları dinleyen heyet daha sonra fabrika yetkilileri ile irtibata geçti.

Yaklaşık 3 saatlik toplantı sonrası uzlaşmaya varıldı. Gergin bekleyiş uzlaşma haberinin ardından olaysız şekilde sona erdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yığılca Kaymakamı Talha Altuntaş, “Bu süreçte ufak bir iletişim kopukluğu olmuş. Kooperatif başkanımız, Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclisi üyelerimiz ile birlikte fabrika yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Şuan için endişe duyacağınız bir konu kalmadı. Artık sizin burada beklemeniz gereken bir konu kalmadı. Yığılca kamyoncusu taşımaya devam edecek. Fabrika sahibi vatandaşımız fazla iş teklifinde de bulundu. Sizin ekmeğinizde kimsenin gözü yok. Burada hepimiz verilen sözlerin şahidi olduk” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, “Şuan sözleşmemiz yada fiyatla ilgili bir sorunumuz yok. Damper işi ile ilgili bir sorun kalmadı. Aklınızda şüphe olmasın Yığılca Kamyoncusuna hayırlı olsun” dedi.

S.S. Yığılca Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Bayram Kaptan ise, “Patronumuz Ankara’dan geldi. Daha fazla iş teklifinde bulunuldu. Kamyoncularımızın yükü bundan sonra biraz daha artacak. Dediler ki siz iş mi istiyorsunuz evet iş istiyoruz dedik. Onlarda sülobaz alın iş yükünüz biraz daha artsın dediler. Mevcut iş ile ilgili anlaşamaya vardık. Bugün burada bize destek veren tüm bürokratlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, fabrika yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamyoncular haklı eylemini sonlandırdı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam