Ak Parti’de Bayramlaşma Programı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Parti binasında yapılan bayramlaşma programına Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak ev sahipliği yaptı.

Albayrak’ın daveti üzerine programa Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın’da eşlik etti.

Ak Parti Yığılca İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına siyasetin yanı sıra bazı köy muhtarları da katıldı.

Bayramlaşma programında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Cumhur ittifakının önemine vurgu yapılan programda konuşan İlçe Başkanı Dursun Albayrak, “Sen ben ayrımı yok. Ben ne isem sayın başkanlarımda odur. Göreve geldiğimiz günden bu yana başkanımız ile hep istişare halindeydik. Hiçbir bankaya borçlanmadan Ankara’da kapıları aşındırarak Rasim Başkanım ile birlikte 2 milyonluk destek aldık. Cumhur ittifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz” dedi.

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ise programa katılanların bayramını kutlayarak yaptığı konuşmada, Yığılca Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerin reklam ile yapılmadığını vurguladı. Çam, “Cumhur ittifakı olarak artık sen ben yok biz varız. Birlik içerisinde hareket ederek ilçemize almış olduğumuz hizmetler ortada. Sağ olsunlar il genel meclisi arkadaşlarımızda bizim için ellerinden geleni yapıyorlar. Yığılca Belediyesi olarak merkezi işlerin yanı sıra bizlerde ekiplerin sıkıştığı yerde devreye girerek köy ayrımı yapmadan destek olmaya gayret gösteriyoruz.  İlçe merkezi girişinde başlattığımız yenileme projesi tamamlandı” dedi.

Programda İlçenin genel sorunları ve sel afetinin yaraları hakkında istişarede bulunuldu.

İlçede yapılan yatırımlar da değerlendi.

Ayrıca İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yılgın ve Ramazan Muhterem Baltacı ise yaptıkları açıklamada, Aksaklar köyü 1km, Çukurören Köyü 1km, Çiftlik 1km, Dibektaş 1km ve Tuğrul köyü 1km olmak üzere beton asfalt yapılacağını, su ile ilgili ise Gelenöz, Yaylatepe, Yoğunpelit, Karakaş ve Hacılar grup sularının yapılacağı bilgisini paylaştılar.

5979 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti’de Bayramlaşma Programı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!