ERDEMLİLER’DEN 7. PROJE – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Sivil Toplumla ilişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenmesine karar verilen projeyle,  toplumun tüm kesimlerine hitap eden ve  sosyal, kültürel, sportif ve çevre çalışmalarını içeren bir dizi etkinliklerin gerçekleştirileceği KUŞAKLAR BULUŞUYOR isimli proje hayata geçiriliyor.

Erdemliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Proje Koordinatörü Hasan KARADAYI  Düzce Sivil Toplumla ilişkiler il müdürlüğünde protokolü imzalanan projeyle alakalı olarak “ Hamd Olsun Allah’a. Bu bizim  ulusal bazda desteklenen 7. Projemiz.   2012 Yılında gerçekleştirdiğimiz ilk projemizden bu yana Erdemliler Derneği olarak TC. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler Genel müdürlüğü, Türk Dünyası Kültür Başkenti ajansı ve Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından desteklenen projelerimizle  toplumumuzun kültürel değerlerinden, bağımlılığa, Geleneklerden kuşaklar arası iletişime kadar bir çok alanda çalışmalar gerçekleştirdik. 7. Ulusal projemiz olan KUŞAKLAR BULUŞUYOR isimli projemizle toplumumuzun dezavantajlı kesimleri de dahil olmak üzere genç, yetişkin ve  (dede-nine) büyüklerimizle bir araya gelerek kuşaklar arası iletişimi arttırmayı, çevreden, kültüre, sosyal ve sportif faliyetlere kadar bir dizi faaliyetler gerçekleştirerek kaliteli ortak zaman geçirmeyi hedefliyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Rabbim mahcup etmesin.” Dedi.

3245 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ERDEMLİLER’DEN 7. PROJE – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!