Ak Parti Heyetinden Yığılca Çıkarması

featured
service

İl olarak Tuğrul köyünde bir araya gelen heyet burada sorunları dinledi.

Köy Başkanı ve Köy Muhtarı ile köyün ihtiyaçlarını ele alan heyet vatandaşların taleplerini dinledi.

Daha sonra Aksaklar köyü ziyaretinde bulunan heyet burada Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.

Aksaklar köyünün sıkıntılarını ve ihtiyaçları dinleyerek çözüm konusunda çalıştıklarını belirten heyet buradan Çukurören köyüne geçti.

Köy muhtarı ve vatandaşları ile burada da bir araya gelen heyet Çukurören köyünün ihtiyaçlarını not etti.

Köy ziyaretlerinin ardından S.S. Yığılca Damperli ve Kasalı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Bayram Kaptan ile bir araya gelindi.  Yığılca ekonomisine büyük katma değer sağlayan Yığılca kamyoncusunun sıkıntılarını dinleyen heyet, çözüm yollarını konuştu.

Buradan esnafların ihtiyaçlarını kaleme almak ve çözüm bulmak amacı ile Yığılca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine ziyarette bulunan heyet kooperatif Başkanı Erkan Kaya ile bir araya geldi. Görüşmede esnafların içinde bulunduğu zor durum değerlendirildi.

Son olarak heyet Yığılca yolundaki çalışmaları inceledi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Başkanı Dursun Albayrak, “İl Başkanımız Mustafa Keskin, İl Genel Meclis başkanımız Çiğdem Günal ve teşkilatımız ile birlikte Yığılca yolumuz üzerinde çalışmaların devam ettiği viyadük inşaatı alanında incelemelerde bulunduk. Çalışmalar tamamlandığında yol mesafesi biraz daha kısalacak, vatandaşlarımız daha konforlu ulaşım imkânına sahip olacak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Heyetinden Yığılca Çıkarması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam