Erkekler ve kadınlara yönelik eğitim

featured
service

Eğitim programına 14 öğrenci velisi, 24 muhtar, 7 sosyal faydalanıcı ve 13 vatandaş katıldı.

Aile Destek Merkezi Koordinatörü Seda ÇELİK tarafından Aile Destek Merkezince kadınlarımıza yönelik gerçekleştirilen meslek edindirme kursları, kadınlara yönelik gerçekleştirilen faaliyetler ile gerçekleştirilen eğitim programları hakkında bilgiler verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce görevlendirilen Sosyal Çalışmacılar Yasemin Yıldız ve Büşra Göroğlu tarafından Kadına Yönelik Şiddeti doğuran ve pekiştiren olumsuz tutum ve davranışların ortadan kaldırılması ile ilgili toplumsal farkındalık, duyarlılık ve bilinç kazandırma konuları ile toplumsal cinsiyet eşitliğine hizmet edecek zihniyet dönüşümünü sağlamak için bireylerin neler yapılabileceği hakkında eğitim verildi.

Polis Memurları Büşra Nur Özdemir, Gökhan Durası ile Jandarma Personeli Uzm. Ali Gürel, Uzm.Çvş. Devran Murat Bostancı tarafından KADES (Kadın Destek Uygulaması) uygulamasının kullanımı ile ilgili bilgiler verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Erkekler ve kadınlara yönelik eğitim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!