Yeni klip Yığılca’da çekildi – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

    Çok yakında tüm dijital platform ve müzik kanallarında yayına girecek olan ‘Geceyi Sabah Ettim’ teklisin klip çekimleri tamamlandı. 

Klipin tamamını Düzce’nin Yığılca ilçesinde çeken Aydın halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Çekimlerin tamamlanmasının ardından ilçeden ayrılan sanatçı Yasin Aydın ” Doğası ile bizleri büyüleyen şirin ilçemiz Yığılca’da  klibimizin çekimlerini  tamamladık bu süre zarfında ekip olarak bizleri misafir eden ilgi ve desteğini sonuna kadar hissettiğimiz Yığılca Kaymakamımız Sn Talha Altuntaş başta olmak üzere, SYV müdürümüz Said Cesur’a Kültür Turizm Derneği Başkanı Gökhan Alkan’a Bünyamin Şahin hocamıza klip çekimleri esnasında bizleri ziyaret eden Belediye Başkanı Rasim Cam’a ve tüm Yığılca halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi.

Klibin organizasyonluğunu yürüten aynı zamanda ünlü sanatçının menajeri olan Musa Keskin “Güzel klip oldu çok yakında Dijital müzik platformları olan Spotify ve YouTube başta olmak üzere tüm platformlar ve müzik kanallarında yerini alacak inanıyorum ki klip milyonlara ulaşacak dedi.

Klibin çekimlerini Yığılca’da yapılmış olmasının gurur ve mutluluğunu yaşayan Keskin “Projeyi destekleyen başta kaymakamımız Sn. Talha Altuntaş olmak üzere, ilgi ve desteğini esirgemeyen tüm Yığılca halkına teşekkür ederim” dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yeni klip Yığılca’da çekildi – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!