Çiftlerin gününü makamda değil! Yerinde kutladılar

featured
service

Makamdan kutlama mesajı yayımlamayarak bizzat köylüler ile bir araya gelerek ziyaret edip çiftçilerin gününü kutlayan Kaymakam Talha Altuntaş ve Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Yılgın’a çiftçiler teşekkür etti.

Kaymakam Talha Altuntaş günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir.

İlçemizde tarım ve hayvancılığa, çiftçilerimize yönelik destek çalışmalarımız artarak devam edecek olup, bu vesile ile en önemli hayati ihtiyacımızın kaynağı olan tarımsal üretimin her kademesinde emeği ve alın teri bulunan çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, bereketli bir sezon geçirmelerini diliyorum.” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Yılgın ise, “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebeti ile İlçemiz Kaymakamı Sayın Talha Altuntaş, Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Sayın Tacettin ÇELİK ile birlikte köylerimizde çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Tüm çiftçilerimizin gününü kutluyorum. İlçemiz adına bol ve bereketli bir yıl dilerim” dedi.

5052 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiftlerin gününü makamda değil! Yerinde kutladılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!