Kocaeli’de ki Yığılcalılar İftarda Bir Araya Geldi

featured
service

“İftar Sofrasında Buluşalım YIĞILCAM” sloganı ile 10 Nisan Pazar günü gerçekleşen iftar programı Derince Yenikent Kültür Merkezi (Kapalı pazar üstü)’nde yapıldı.

Programa çok sayıda davetlinin yanı sıra, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Kocaeli Büyükşehir Koortinatörü Hasan Ayaz, Ak Parti Derince ilçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince ilçe Başkanı Salim Sayar, MHP Yığılca ilçe Başkanı İlhan Yalçın, MHP Yığılca il Genel Meclis üyesi Ramazan Baltacı, Y.Refah Partisi Kocaeli il Başkanı Mehmet Aras, Y.Refah Partisi Derince ilçe Başkanı Yakup Güzeltepe, Derince Kent Konseyi Genel Sekreteri İbrahim Deniz, Özel ilk Karar Eğitim Kurumları Kurucusu Taylan Oyardı, Yığılca Aydınyayla Köyü Muhtarı Mehmet Keleş, Derince Yenikent Mahalle Muhtarı Erol Küçük katıldı.

Programda yapılan konuşmaların ardından ezanın okunması ile oruçlar açıldı. Grup ANKA eşliğinde iftar programı gerçekleştirildi.

Program ile ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Nezih Ekrem Keleş, “Yığılca’mızın Güzel İnsanları ile iftar programında bir araya gelerek , Grup ANKA ekibi ile ilahi, Semazenler ile güzel bir akşam oldu. Birlik beraberlik sağlayarak kaynaşarak güzel bir iftar yemeğinde bir araya geldik. Katılım sağlayan Yığılcalı Hemşehrilerimize, misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin inşallah. Biz biriz beraberiz Yığılcam” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’de ki Yığılcalılar İftarda Bir Araya Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam