“YIĞILCA’NIN SESİ” GAZETESİ TAKDİRLİK…! – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetim Kurulu başkanı Erol Tayhan, 20. Ocak. 2009’dan bu yana başarılı bir grafik çizerek ilçede halkın güvenine mazhar olmuş “Yığılca’nın Sesi” Gazetesi’ni tebrik ederek; “Bir çok zor şartlardan geçerek bugüne kadar basın meslek ilkelerinden taviz vermeden başarılı bir performans sergileyerek, ilkeli, seviyeli ve kararlı bir yayın politikasını sürdüren gazete yönetimi başta olmak üzere tüm ekibiyle takdiri çoktan hak etmiştir” dedi.

Özellikle nüfus yoğunluğu az olan ilçelerde “Süreli Yayın” yapmanın büyük zorlukları olduğunu kaydeden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tayhan: ”Tüm zorlukları aşarak ‘Yığılca’nın Sesi’ Gazetemiz; aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyemiz de olan Gökhan Alkan yönetiminde ilçenin hem tanıtımında hem halkın gazeteye olan güveninin temininde büyük bir başarı sergilemiştir. Bu anlamda “Yığılcanın Sesi Gazetesi” genç neslin de gazete okumasını teşvik edici önemli bir işlevi yerine getirmektedir. Bu anlamda büyük bir boşluğu dolduran Yığılca’nın Sesi Gazetesi’ni tebrik ediyor; daha nice yıllara aynı ideallerle başarıyla ulaşmasını gönülden diliyorum” dedi.        

4196 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“YIĞILCA’NIN SESİ” GAZETESİ TAKDİRLİK…! – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam