Sakaryalı Öğrencilerden Düzce Üniversitesi’ne Yoğun İlgi

featured
service

Üniversite adaylarının ve rehber öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği Düzce Üniversitesi standında, İletişim ve Tanıtım Koordinatörlüğü’nden;  Öğr. Gör. Berkant Yılmaz ve Kadir Ay ziyaretçileri bilgilendirerek, Düzce Üniversitesi ait tanıtım broşürleri dağıttı. Gerek eğitim ve araştırma alanında, gerekse de bölgesel kalkınma alanında önemli çalışmalara imza atan Üniversitemiz, üniversite adayı öğrencileri tarafından da ilgiyle takip ediliyor.

Salgın önlemleri kapsamında online tercih fuarlarına katılarak öğrencilerin bilgilenmesine önem veren Düzce Üniversitesi, uzun bir aradan sonra ilk kez yüz yüze üniversite adayı gençlerle bir araya geldi. Sakaryalı öğrencilerle bir araya gelen Düzce Üniversitesi temsilcileri, Üniversitenin; Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler sundu. Düzce Üniversitesi’nin; kampüs yaşamı, öğrenci toplulukları, öğrencilere sağladığı sosyal, kültürel ve ekonomik imkanları hakkında da bilgi verildiği organizasyonda, Düzce ile ilgili barınma, ulaşım ve yurt olanakları gibi birçok konuda da üniversite adaylarına ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’tan Düzce Üniversitesi’ne Övgü

Üniversite adaylarının yanı sıra eğitimcilerin de takip ettiği  “Tercih ve Kariyer Fuarı”, eğitim sektöründe faaliyet gösteren kurumların etkileşimine de olanak sağlıyor. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın da katılım gösterdiği etkinlikte, Düzce Üniversitesi standında Prof. Dr. Sarıbıyık’a, Düzce Üniversitesi’nin ürünleri hediye edilerek, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verildi. Düzce Üniversitesi’nin hayata geçirdiği “Açık Kapı” ve “Açık Kampüs” gibi uygulamaları beğendiğini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın yaptığı başarılı çalışmaların artarak devam etmesi dileklerinde bulundu.

3112 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sakaryalı Öğrencilerden Düzce Üniversitesi’ne Yoğun İlgi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam