Başkan Çam, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

featured
service

     Konu ile ilgili Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Düzce Askf ve il disiplin kurulunu Yığılcaspor için almış olduğu kararlar üzerine en şiddetli şekilde kınıyorum. Bilsinler ki Yığılcaspor Düzce’nin, ilçenin en eski  köklü kulüplerindedir. Yığılca’mızı ve Düzce de ki amatör sporu almış olduğunuz kararlarla sadece ilçelerimizin değil ülke futbolunun kalkınmasının önünü kesmiş oluyorsunuz. Hiçbir suç savunma alınmadan cezalandırılamaz”

Açıklamasının devamında kararların gözden geçirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Çam, “Askf’nin disiplin kurulunun futboldan anlayan kişilerden olduğunu düşünmüyorum. Bu kurul şunu bilmeli ki Yığılcaspor sahipsiz değildir. Eğer bu kararınızı gözden geçirmesseniz gerekli adımları atmaktan çekinmeyiz. Şunu bilesiniz ki Yığılca ve Yığılcaspor  Düzce siyasetinin siyasette ve sporda şamar oğlanı değildir. Çünkü devamlı dış sahada hakaretler olaylar yapan rakip iç sahada olayı yapan yine rakip. Gözlemcinin yanlı raporuyla ceza yiyen yine Yığılcaspor ve futbolcular. Bu nasıl bir zihniyet artık yeter. Bu ilçe Dünya savaşlarında olsun Kore de olsun Kıbrıs’ta olsun, 15 Temmuz Kalkışmasın olsun ilk önce Düzce’ye koşan şehitler ve gazileri olan onurlu gururlu ülkesi milleti için can verecek kadar şahsiyetli evlatları olan bir ilçedir. Ne yaparsanız yapın bu ilçe size kendini ezdirmez. Size çerez ve yem olmaz. Başaramayacaksınız. Yığılca’yı, Yığılcaspor’u yok edemeyeceksiniz” dedi.

Gerekirse bölge değiştirmekten kaçınmayacaklarını ifade eden Başkan Çam, “Yeter artık disiplin kurulu aklını başına al. Size saygılar ve yeni yılınız kutlu olsun demiyorum. Emek hırsızı, futbol ve futbolcu düşmanlığı yapan kurulları tanımıyorum. Eğer böyle devam ederse girişimlerde bulunur Bolu bölgesinde futbol oynamak talebimizi iletiriz. Yığılca’mızı ötekileştirmeye kimsenin ne haddidir nede hakkıdır çünkü ötekileştiremeyeceksiniz” dedi. 

5141 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çam, Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!