Av. Fikret Çıracı’yı Yalnız Bırakmadılar

featured
service

Bolu’nun tanınmış avukatlarından, Hukukçular Derneği Bolu İl Temsilcisi ve AK Parti Bolu İl Başkan Yardımcısı Fikret Çıracı, Bolu’da yeni ofisini çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açtı.

Bolu’da, yaklaşık 20 yıldır avukatlık görevini yürüten Fikret Çıracı’nın, yenilenen hukuk bürosunun açılış töreni yoğun ilgi gördü.  Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi No:50’de , açılışı gerçekleştirilen  ‘Çıracı Hukuk Bürosu’ iş ve siyaset  dünyasını bir araya getirdi.  Törene, Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, Bolu Baro Başkanı Sabri Erhendekçi, Alkan Medya Grup Yönetim kurulu başkanı Ahmet Alkan, S.S. Yığılca Damperli Kasalı Motorlu Taşıyıcılar koop. Başkanı Bayram Kaptan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Bolu Yığılcalılar Derneği başkanı Zeki Şahin ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Törende konuşan Bolu Barosu Başkanı Sabri Erhendekçi, ‘Avukatın olmadığı yerde adaletten söz edilemeyeceğini dikkat çekerek şunları kaydetti; “Bugün mesleğimizde, 20 yılı aşkın süredir hizmet veren kardeşim, Fikret Çıracı, yeni yerinde bizlere hizmet vermek için bizleri bir araya topladı. Avukatlık mesleği çok kutsal bir meslek. Mesleğin kutsallığı ise savunma hakkının kutsallığından kaynaklıdır. Avukatlar şahısların hukukun önündeki haklarını alması bakımından yardımcı olan insanlardır. Bizim mesleğimiz sadece şahısların hukuk karşısında haklarını alması değildir. Bizler adaletin hukukun üstünlüğünün bağımsız ve tarafsız yargının en önemli ve vazgeçilmez unsurlarıyız. Avukatlık mesleği savunma mesleği olarak yargının üç ayağını oluşturur. Avukatın olmadığı yerde adaletten bahsedilemez. Mesleğine başladığından bu yana çalışkan saygılı mesleğine sahip çıkan onurlu kişiliği ile tanıdığımız Fikret kardeşimizin yeni mekanının hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Teşkilatı olarak, ‘hukuksal’ anlamda ilk başvurdukları kişinin Çıracı, olduğunu söyledi. Güner, “ AK Parti Teşkilatı olarak hukuksal konularda ilk danıştığımız isim Fikret bey oluyor. Herkesin bir gün adil yargılanmaya ihtiyacının olacağını düşünüyorum. Çıracıya, başarılar diliyorum. Yeni mekanı hayırlı olsun.” dedi.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun, yaptığı duadan sonra avukatlık bürosunun açılışı kurdelesi, Vekil Arzu Aydın, tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun okuduğu duanın ardından Fikret Çıracı’nın yeni hukuk bürosunun açılışı yapıldı.

Fikret Çıracı’nın yeni ofisinin açılışına Yığılca’dan çok sayıda hemşehrisi de katılarak “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

 

6662 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Av. Fikret Çıracı’yı Yalnız Bırakmadılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!