Mekan-ı âlâ’da Yasin Aydın Konseri

featured
service

Mekân-ı âlâ da gerçekleştirilen konserde ilçe halkının dışında çevre ilçelerden gelen müzikseverlerin varlığı gözlendi. Ünlü sanatçı Yasin Aydın, şarkılarına eşlik eden davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yığılca ilçesine ilk kez gelen Aydın,” Karadeniz’in ender ilçelerinden olan Yığılca’da konser vermek beni çok mutlu etti. Özellikle ilçe halkının sıcak karşılamasından ekip olarak çok mutlu olduk inşallah tekrar gelme fırsatımız olur” dedi.

Gecenin mimarı Mekân-ı âlâ’nın işletmecisi aynı zamanda organizatör olan Musa Keskin geceden duyduğu mutluluğu dile getirerek ” ilçemizde yapılan bu tip sosyal faaliyetlere katılımın olması beni çok mutlu etti etkinliğe katılan ilçe halkına ve ilçe dışından gelen müzikseverlere çok teşekkür ederim” dedi.

Havanın soğuduğunu dile getiren Keskin “Sonbaharın gelmesi ve havanın soğuması nedeni ile birlikte bu yıl ki konser organizasyonlarını bitirdik ama canlı müzik faaliyetlerimiz sonbahar ve kış aylarında da devam edecek önümüzdeki yıl birbirinden ünlü sanatçılarla konserlere devam edeceğiz” dedi.

3932 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mekan-ı âlâ’da Yasin Aydın Konseri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!