Albayrak, vatandaş ile iç içe

featured
service

    Ak Parti İlçe Başkanlığında yaşanan değişim ile Dursun Albayrak’ın ilçe başkanlığına seçilmesi ilçede dengeleri değiştirdi. 

Her fırsatta vatandaş ile bir araya gelerek sıkıntıları dinleyen, çözüm konusunda mesai harcayarak gerekli çalışmaları başlatan Dursun Albayrak son olarak Mengen ve Yaylatepe köylerini ziyaret etti. 

Ziyaretler ile ilgili açıklamada bulunan Albayrak, “Partili partisiz ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Taleplere cevap vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Gerek İl Başkanımız, gerek milletvekillerimiz ile birlikte Ankara temaslarımız her zaman devam ediyor. İlçemizde yaşanan sıkıntılar ve çözüm bekleyen konular olduğunun farkındayız. Gidermek için tüm çabamızı sergiliyoruz. Köy ziyaretlerimiz de vatandaşımızın yanında olarak sorunlarını dinliyoruz. Köylerimizde ki eksiklikleri yerinde tespit edip çözüme kavuşturuyoruz” dedi. 

6311 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Albayrak, vatandaş ile iç içe

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!