Kamyoncular Yeniden seçime gidiyor – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

     2021 yılı Mart ayında yapılan S.S. Yığılca Damperli Kasalı Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi olağan genel kurulunda kamyoncularında oy çokluğu ile yönetim değişmişti. 

Yeni yönetim Erkan Kaya başkanlığında göreve başlamasının ardından 4 ay gibi kısa bir zaman içerisinde Erkan Kaya başkanlığındaki yeni yönetim karar alarak Erkan Kaya’yı başkanlıktan düşürdü. Kooperatif içinde oluşan sıkıntılar kamuoyuna yansıyınca yönetimin aldığı karar ile yeni başkan Mehmet Mandıralı olarak seçildi. 

Bu kez kamyoncular arasında huzursuzluğa yol açan olaylar sonrası denetim kurulunun aldığı karar ile kooperatif tekrar seçime gidiyor. 

18 Eylül 2021 Cumartesi günü Yığılca Belediyesi toplantı salonunda yapılacak genel kurula tüm üyeler davet edildi. 

Denetleme kurulu başkanlığı tarafından yapılan genel kurul ilanında şu ifadelere yer verildi.

“Kooperatifimiz olağan genel kurul toplantısı 18/09/2021 tarihinde Cumartesi günü saat 14.00’da Yığılca Belediyesi toplantı salonu adresinde ekli gündemi görüşmek üzere toplanacaktır. 

Belirtilen gün ve saatte çoğunluk sağlanamadığı takdirde 02/10/2021 tarihinde Cumartesi günü ayı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır”

4282 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamyoncular Yeniden seçime gidiyor – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!