Vali Atay, Gazeteciler ile bir araya geldi

featured
service

Sabah kahvaltısında Düzce ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler ile bir araya gelen Düzce Valisi Cevdet Atay, gazetecilerin gününü kutladı.

Kutlamanın ardından 23 Kasım’da Düzce’de meydana gelen deprem ile ilgili açıklamada bulunan Vali Atay, kentte çalışmaları hızlıca yaparak başarılı şekilde sonuçlandırdıklarını söyledi.

Hasar gören binalarla ilgili çalışmaların bittiğini aktaran Atay, şunları kaydetti: “Depremin ilk anından itibaren devletimiz olayın takipçisiydi. Kısa sürede vatandaşlarımızın barınma problemi dahil çözülmeye çalışıldı. Başarılı olundu. İlgili birimlerimizin devreye girmesiyle hasarlı binalarda yıkımlar gerçekleştirildi. Hak sahibi olan vatandaşlarımızın da mağduriyetleri hızlı şekilde giderilmeye devam ediyor. İlk etaptan itibaren kentteki binalarımızın hasar tespit çalışmaları tamamlandı. İtiraz yapılan ve tekrar tespiti yapılan binalarda çalışmalar da bitirildi. Çalışmaların sonuçları muhtarlarımıza da dağıtılarak askıya çıkarıldı.” Dedi.

Atay, zarar gören iş yerlerinin tespitinin yapıldığını ve para yardımlarının aktarıldığını dile getirerek, “Evlerinde hafif hasarı bulunan vatandaşlarımıza para yardımı, orta hasar bulunan vatandaşlarımıza para ve kira yardımı ile ağır hasar bulunan vatandaşlarımıza ise para ve konteyner yardımı yapıldı. İş yeri zarar gören 915 vatandaşımıza 18 milyon 500 bin lira yardım aktarıldı. Vatandaşlarımıza bu manada biraz dokunmak adına AFAD tarafından yardım yapıldı.” diye konuştu.

2797 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vali Atay, Gazeteciler ile bir araya geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam