Yapılan ve Yapılacak Çalışmaları Açıkladı

featured
service

    Baltacı’nın açıklaması şu şekilde;

“Sarıkaya Köyümüz; 2 Km Beton yol bitmiş olup 4km’lik Bsk Sıcak Asfalt çalışması başlamıştır. 

Turizmimize büyük katkı sağlayacak Sarıkaya Mağaramıza ulaşım artık daha kolay. Ayrıca mağaranın konseptine uygun taş duvardan köy ürünleri dükkanları ve WC yapılacaktır. 

Akçaören, Kocaoğlu, Çamlı Grup Yolu; Köydes ödeneğinden planladığımız 2.5 Kmlik yolun altyapı çalışmaları başlamıştır. Kısa zaman içerisinde alt yapı ve sanat yapısı bittikten sonra Bsk Sıcak Asfalt serimi gerçekleşecektir. 

Akçaören Köyümüz çocuklarımıza oyun parkı hayırlı olsun. Burada oyun konsollarını karşılayan Ferrore Değerli Tarım Şirketine ve Çalışanları olan Gülşah Hanıma, Gürkan Beye teşekkür ederiz. Alt Yapısının betonuna destek olan Öze Yol Firmasına da teşekkür ederiz. 

Mengen Köyümüz, İller Bankasına borçlanmadan gerçekleşen Mengen Köyü İçme Suyu İsale Hattı bitmiş olup, yeni kaptaş yapımı ve depo onarımı gerçekleşmiştir.

Yoğunpelit Köyümüz, İçme Suyu isale hattının yapımı ile alakalı Köydes ödeneğinden ayırmış olduğumuz kaynak ile ihalesi yapılmış olup önümüzdeki hafta çalışmalara başlanacaktır.

Çiftlik Köyümüz, Bsk Sıcak Asfaltına diğer köylerimizin yol yapımının akabinde başlanacaktır” dedi.

Açıklamasının devamında yapılacak çalışmalara da değinen İl Genel Meclisi üyesi Ramazan Muhterem Baltacı, şu ifadelere yer verdi.

“Bekirler Köyü Melen kıyısı mevkiinde oluşan heyelanın taş naklini yapmış olup tahkimatına başlayacağız. 

Bütün köylerimizin arazi yollarına İş Makinesi programı yaptık. 

Daha temiz çevre ve daha temiz Yığılca için, daha önceden sadece Belediye mücavir alan içerisinde bulunan 19 Çöp konteynerını 200 tanenin üstüne çıkararak haftalık plan doğrultusunda toplanıyor. Bu haftadan itibaren mevcut asfalt olup zarar gören yerleri yama programı çerçevesinde onarımları olup daha güvenli yol haline getireceğiz. 

Yedigöller Grup yolumuz şu anda çok bozulmuş durumda Karakaş köyümüzden sonra nasipse geniş çaplı çalışmalara başlayacağız.

Bir taraftan yatırım çalışmaları devam ederken bir taraftan da köylerimizde stabilize yol bakım çalışmaları devam ediyor.

İnşallah dönemimizde Asfaltsız köy kalmayacaktır. 39 köyümüzün yanı sıra bütün köy mahallelerimizdeki çöp sorununu bitireceğiz.Bizler bunları yaparken Vatandaşlarımızın Çevreyi koruma ve kirletmeme konusunda daha duyarlı olmasını rica ediyorum.

İnşallah bütün köylerimizi hizmet anlayışımızdan istifade ettireceğiz. 

Bu Çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen Sn Valimize, Sn Kaymakamımıza, Sn Belediye Başkanımıza, Sn Genel Sekreterimize ve Siyasi temsilcilerimize minnettarız.

Planlamada beraber karar aldığımız Ak Parti İl Genel Meclis üyesine, Birlik Müdürümüze teşekkür ederiz. Emektarlarımız olan çalışanlarımıza da teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yapılan ve Yapılacak Çalışmaları Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!