Süt toplama aracı 50 metrelik şarampole devrildi; 2 yaralı

featured
service

Düzce’nin Yığılca ilçesinde süt toplama aracı yaklaşık 50 metrelik şarampole devrildi.

Edinilen bilgilere göre Hüseyin Baş yönetimindeki 06 LPB 89 plakalı süt toplama aracı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına devrildi.

Hacıyeri köyü yolu üzerinde meydana gelen olayda sürücü ve yanında bulunan Mustafa Topuz yaralandı.

Devriye atan orman muhafaza memurlarından yardım isteyen yaralı vatandaş aracın içerisinde bir kişi daha olduğunu söyleyince orman muhafaza memurları dere yatağına inerek yaralı vatandaşa yardım etti.

Haber verilmesinin ardından bölgeye 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yığılca Belediyesi itfaiye ekipleri de olay yerinde hazır bekletildi. İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri bölgede güvenliği sağlarken yaralı vatandaşlar tedavi edilmek üzere Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Olayı ilk gören orman muhafaza memurları yaptığı açıklamada, “Hacıyeri köyü istikametinde ormana devriyeye gidiyorduk. Yol üzerinde yaralı vatandaş gördük. Vatandaşımızın bilincini açık tuttuk. Dere yatağında bir yaralı daha olduğunu söyledi. O yaralıyı da kendi imkanlarımız ile aracın yanma olasılığına karşılık dışarıya çıkarttık. Daha sonrasında 112 acil servis ekiplerine haber vererek ilk müdahaleleri yapıldı” dedi.

6828 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Süt toplama aracı 50 metrelik şarampole devrildi; 2 yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!