Biriktirdiği Harçlıklarını Sel Bölgesine Gönderdi

featured
service

Harçlıklarını biriktirdiğini ifade eden Alp Osman, “Ailemden harçlık olarak aldığım paraları biriktirmiştim. Ülkemizde son günlerde yaşadığımız yangın ve sel afetlerini izlediğimde, oradaki insanların yardıma ihtiyacı olduğunu düşündüm ve biriktirdiğim parayı da yardım malzemesi alınarak bu bölgelere ulaştırılmak üzere, yardım kampanyası başlatan Yığılca Belediyesi’ne teslim etmek üzere geldim. Yaralarımızı hep birlikte saracağız inşallah” dedi.

Yığılca Belediyesi olarak başlattıkları yardım kampanyasına böyle bir desteğin verilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden, Yığılca Belediyesi Zabıta Müdür vekili Recep Öztürk, “Ülkemizde son günlerde yaşadığımız afetler dolayısı ile Yığılca Belediyesi olarak biz de bir yardım kampanyası başlattık. Duyarlı vatandaşlarımız ellerinden geldiğince malzeme yardımında bulunuyorlar. Ancak 10 yaşındaki kardeşimiz Alp Osman Öztürk’ün biriktirdiği harçlıklarını bizlere yardım malzemesi alınmak üzere teslim etmesi bizleri çok duygulandırdı. Bizlerde kendisi adına teslim ettiği para ile hasta bezi, bebek bezi, mama ve ıslak mendil aldık. Kardeşimizin bu duyarlı hareketi eminim birçoğumuza örnek teşkil edecektir. Kendisine tüm mağdur vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Biriktirdiği Harçlıklarını Sel Bölgesine Gönderdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!