Kamyoncular Kooperatifinden Beklenen Açıklama – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Kısa süre önce Erkan Kaya’nın başkanlıktan düşürülmesi ile gündeme gelen kooperatif yetkilileri açıklama yaptı.

Erkan Kaya’nın başkanlıktan düşürülmesi ile yerine Mehmet Mandıralı başkan olarak getirildi.

Son günlerde kamuoyunun da yakından takip ettiği kamyoncular kooperatifinde hareketli anlar yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta üyeler ile bir araya gelen kooperatif yönetimi gerekli açıklamayı yapmıştı. Ancak son  günlerde yaşanan gerginlikten dolayı yazılı açıklamada bulunan yönetim kurulu şu ifadelere yer verdi.  

“Görev aldığımız 27 Mart 2021 tarihinden bugüne kadar yönetim kurulu üyeleri olarak başkanımız Erkan Kaya ile uyumlu bir yönetim çalışması gerçekleştiremedik. Kendi başına buyruk hal hareket ve uygun görmediğimiz tavırları, birlikte görev yaptığımız süre içerisinde gerek kooperatifimize gerek üye arkadaşlarımıza, gerekse birlikte çalıştığımız firmalarla kurulmuş olan ve kurmaya çalıştığımız iyi ilişkilere zarar vermeye başlamıştır. Seçim öncesi bizlerinde desteği ile başkanlık görevini verdiğimiz Erkan Kaya’nın görevden alınması, kooperatifimizin zarar görmemesi adına kaçınılmaz bir hal almıştır. Bilindiği üzere kooperatifler ana tüzük ve yönetmeliklerinde yönetim kurulunun oy çokluğu ile böyle bir karar alınmasına yetkisi vardır. Gelinen bu noktada yönetim kurulu üyeleri olarak bu işlemi 30 Haziran 2021 tarihi öncesi üyelerle paylaşmamayı daha uygun gördük. Gerek 30 Haziran akşamı ve 1 Temmuz günü bu olay ile ilgili üyelerimize gerekli açıklamaların yapılacağını uygun göreceğimiz bir tarihte toplanılarak bildireceğimizi söylemiştik. 2 Temmuz günü birlikte görev yaptığımız 3 aylık zaman diliminde kendisinden kaynaklı yaşadığımız bu sıkıntıları tüm gerçekçiliği ile üye arkadaşlarımıza açıkladık. Kasıtlı yada kasıtsız başkan dahi olsa hiçbir kimsenin 24 yıllık bu kooperatifimize zarar vermeye kooperatif içerisinde kutuplaşmaya götürmeye hakkı yoktur. Yaklaşık 20 yıllık Esnaf Kredi ve Kefalet kooperatifimizde ki başkanlığı ve saltanatı bizi bağlamaz. Esnaf kooperatifinin Devletin siz esnafımıza sunduğu krediyi üyelere sunmak görevidir. Taşıyıcılar kooperatifinde ise üyelere daha çok kazandıracak iş hacmini ve iş sahasını daha da genişleterek üyelerine daha fazla nasıl kazandırabilirim düşüncesi ile bir yol izleriz. Amacımız tüm üye arkadaşlarımızı eşit görerek çalışmalarımıza bu yol üzerinde devam etmek olacaktır. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur”

5531 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamyoncular Kooperatifinden Beklenen Açıklama – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam