Büyük Projede İmzalar Atıldı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

750 milyon TL’lik yatırımla yeni proje hayata geçirilecek.

Algün Park’ta, Alg Constructions ve sektörün önemli temsilcilerinden Esas Gayrimenkul iş ortaklığı başlıyor.

Gerçekleştirilen imza töreninde, ALG Constructions Başkanı Cihat Algün ve Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu, Esas Gayrimenkul CEO Cem Eriç, Esas Gayrimenkul Varlık Yönetimi Lideri Nevzat Yavan, büyük iş birliğinin detaylarını açıkladı.

ALG Constructions Başkanı Cihat Algün yaptığı açıklamada, “25 yıllık ticari geçmişimizle, inşaat sektöründe marka olarak Düzce’de bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerimizde 3 binin üzerinde aileyi ev sahibi yaptık. Halen devam etmekte olan projelerimizde yaklaşık 2 bin aileyi ev sahibi yapmaya çalışıyoruz. ALG Constructions markası ile ürettiğimiz projelerde insana, doğaya ve ona verilen tüm güzellikleri bozmadan A kalite yapılar üretmeye, dünyaya kalıcı eserler bırakmaya çalışırken Düzce’mizi yaşanılır kente dönüştürmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Dünyada marka olmuş firmaları Düzce’ye kazandırarak, kenti bölgenin cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Algün, “Böyle iddialı projemizde ünlü markalara ev sahibi yapacak olan Algün Park, alışveriş, yeme-içme ve eğlencenin merkezi olurken, konumlandırdığı 5 yıldızlı otelimizle de konaklamanın ilk adresi olacaktır. Projemizde bulunan rezidanslarımız Düzce’nin nitelikli konut ihtiyacını karşılarken, ofislerimiz de iş hayatının kalbinin attığı yer olacaktır. Yaklaşık 750 milyon TL’lik yatırımla hayat bulmasını öngördüğümüz projemizde, 1000’in üzerinde istihdam oluşturarak Düzce’mizin ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu ise, “Cihat beyin oluşturacağı proje ile inancımız arttı. Bu güzel şehir ile fark oluşturacak çalışmalar yapmak istiyoruz. Karadeniz’in en büyük yaşam projesi olacak. Düzce’ye çok şey katacağından hiç şüphemiz yok. Biz Esas Gayrimenkul olarak, geçmişten gelen bilgi birikim, yurt içi, yurt dışının tecrübe ve vizyonu ile Algün Park’ta sahaya yansıtmış olacağız. Bizim için alışveriş merkezleri her şehirde sosyal yaşamın merkezidir. Burası da Düzce’nin merkezi olacak. İş ortaklarımıza her zaman en doğru hizmeti verme odaklı çalışıyoruz. Bugünün değil, geleceğin projesinin hayata geçirmeye çalışacağız. Bunda çok iddialıyız. Türkiye’nin ve Dünyanın eğlence, lezzet ve alışveriş markalarıyla Düzce’yi buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

4339 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyük Projede İmzalar Atıldı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!