Yığılca’da Jandarmanın 182. Yıl dönümünü kutladılar

featured
service

    Türk Hava Kurumu Yığılca şubesi başkanı Cemali Keleş yaptığı açıklamada, “Yağmur çamur demeden bizim yanımızda oldunuz. 182 yıldır yanımızdasınız. Teşkilat ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Nice 182. senelere” dedi.

Türk Hava Kurumu pilotu Özcan Bulut ise, “Devletimizin bekası, milletimizin refahı, toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Jandarma teşkilatımızın 182. Yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

J.Teğmen Serhat Topuz Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, ‘her zaman yurt, ulus ve Cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, fedakârlık ve feragat örneği bir kanun ordusu’ şeklinde tanımladığı Jandarma Teşkilatımız, kurulduğu 1839 yılından beri devletimizin temel yapı taşlarından birisini oluşturmuştur. Güzel yurdumuzun her köşesinde, devletimizin kudret ve adaletinin yanı sıra şefkat ve merhametini de temsil eden Jandarma Teşkilatımız, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için, suç ve suçlu ile mücadelede üstlendiği görevleri her koşulda başarıyla ifa etmiştir. Ziyaretiniz ile bizleri son derece mutlu ettiniz. Bizlerde Yığılca ilçemizde görevimizi layıkı ile yapmaya devam edeceğiz. ” dedi.

5378 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da Jandarmanın 182. Yıl dönümünü kutladılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!