Albayrak, Yapılan Çalışmaları Paylaştı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

     Yığılca Belediyesine 500 Bin Lira hibe kazandırıldığına değinen Albayrak, “Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ile beraber, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir’i ziyaret ettik. Yığılca Belediyemize yaptığımız görüşmeler sonrasında 500 Bin Lira hibe kazandırdık.  Ankara ile yakın temaslarımız devam ediyor. Gerek İl Başkanımız gerekse Milletvekillerimiz ile Yığılca için elimizden geleni yapıyoruz. Sen ben ayrımı olmadan vatandaş odaklı düşünüp Yığılca’mızı ön plana çıkarıyoruz. Yığılca Belediyemizin sorunları bizimde sorunumuzdur” dedi.

Yığılca yolu ile ilgili açıklamasına devam eden Albayrak, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Yığılca yolu ile ilgili birçok çalışmaya imza attık. Yolumuzun geçtiğimiz yılki ödeneğini iki katına çıkararak yapımı konusunda hızlanması sağladık. Çalışmalar bu yılda devam edecek. Proje yapılarak ihale aşamasında bekleyen viyadüklerimizin bu yıl yapımına başlanacak. Yığılca – Alaplı yolumuzun sınırına kadar yol genişletme çalışmaları da devam edecek” dedi.

Yığılca’da turizm konusuna da değinen Albayrak Yedigöller yolu ve Sarıkaya Mağarası ile ilgili konuştu. Albayrak, “Söz verdiğimiz gibi Sarıkaya Mağaramızın çevre düzenlemesi başladı. Kısa bir zamanda tamamlanarak hizmete sunulacak. Yine yakın zamanda da Sarıkaya Mağaramızın bağlantısını Aksu mevkiine kadar asfaltlayacağız. İlçemizin büyük bir Turizm ağı olan Yedigöller yolu için ise girişimlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Turizm Bakanlığı ile iletişime geçerek Yığılca Yedigöller yolunun turizm ağına alınması konusunda başvurumuzu yaptık. Onaylanması dahilinde Turizm yolumuz için ödenek çıkarılacak” dedi.

Köy yollarındaki çalışmalara da değinen Albayrak, “köy yollarımızda bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın talepleri dahilinde köy yollarımıza ağırlık veriyoruz. 2021 yılı KÖYDES ödenek dağılımımızı köylerimizin durumuna göre yapacağız” dedi.

5715 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Albayrak, Yapılan Çalışmaları Paylaştı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!