Yığılca’da, dumandan zehirlenen 3 kişi tedavi altına alındı

featured
service

Yığılca’ya bağlı Karakaş köyünde meydana gelen olayda yangına müdahale ettikleri sırada zehirlenen Ramazan Kartal, Mazhar İrken ve Faruk Erdoğan tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre;

Cezmi Acar’a ait evin bodrum katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Evin bodrum katından gelen dumanları fark eden Ramazan Kartal, Mazhar İrken ve Faruk Erdoğan müdahale için bodruma girdi.

Vatandaşların çabası ile büyümeden söndürülen yangın sonrası dumandan etkilenen 3 kişi Yığılca Devlet Hastanesine başvurdu. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından, zehirlenen vatandaşlar Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Zehirlenmenin dumandan olduğunu belirten Cezmi Acar, “Bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmış. Kayınçımın oğlu Ramazan evin altından duman çıkarken koşmuş yangına müdahale etmeye çalışmış. Daha sonradaarkadaşları ile birlikte zehirlenmişler. Olay bundan ibaret” dedi.

7124 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da, dumandan zehirlenen 3 kişi tedavi altına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!