Milletvekili Yılmaz, Yığılca Yolunu Gündeme Getirdi

featured
service

Yaklaşık 10 yıldır ancak yarısı tamamlanabilen Yığılca yoluna değinen Yılmaz, viyadük ve tünel ihalelerin bu yılda yapılmadığına dikkat çekti.

Milletvekili Yılmaz şu şekilde konuştu.

“Düzce- Yığılca arasında arasında yapımı devam eden 25 kilometrelik yolun yaklaşık yüzde ellisi, on yıl gibi kısa bir zamanda tamamlanmıştır. Geçen gün yaptığımız incelemelerde herhangi bir faaliyet ve çalışma olmayan yolda çalışmamalar süratle devam etmektedir. Yığılca yolunda bulunan ve üç yıldır söylememize rağmen 80 metrelik viyadüğü ve açık tünel ihalesini bu yılda yapmayarak Yığılca halkına müjdeli bir haber daha verilmiştir. Yine üç yıldır söylemekten dilimizde tüy bitmesine rağmen Düzce’nin yollarının sadece sel alınca ve heyelan olunca hatırlayan göreve geldikleri süre içinde Düzce’ye bir metrelik yol ihalesi açmayan Karayolları Bölge Müdürlüğüne ve Genel Müdürlüğe Düzce’ye yapamadıkları yoğun hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyorum.”

6168 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Milletvekili Yılmaz, Yığılca Yolunu Gündeme Getirdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam