Albayrak, “Söz verdiğimiz tüm çalışmaları tamamlıyoruz”

featured
service

Son zamanlarda ilçenin gündeminden düşmeyen Sarıkaya Mağarası ile ilgili açıklamada bulunan Albayrak, asfalt ve çevre düzenlemelerini yaptıklarını belirtti.

Başkan Albayrak, “Sarıkaya köy yolunun Asfaltını ve çevre düzenlemesine başlamış bulunmaktayız” dedi.

Yığılca’ya bağlı 39 köy yolunda çalışmaların devam ettiğini dile getiren Albayrak, “Dibektaş köyü ve Yeniyer köyü grup yolumuz sıcak asfalt yapılmış olup, Bekirler köy yolumuzun yarım kalan kısmı da sıcak asfalt yapımı tamamlanmıştır. İlçemizin 39 köyünde stabilize yol yapım ve arazi yolları yapım çalışmaları ihtiyaç duyulan köylerde yapılmıştır” dedi.

Şebeke hattı ve su depolarına değinen Albayrak, “ Aksaklar köyümüze su deposu ve iğneler köyümüze şebeke hattı su deposu yapımı tamamlanmıştır” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi.

“Ayrıca 2021 yılı Köydes programını da kısa süre içinde yapmaya başlıyoruz. Bu hizmetlerin ilçemize kazanımı noktasında bizlerden desteklerini esirgemeyen başta il başkanımız Mustafa Keskin olmak üzere Milletvekillerimiz sayın Ayşe Keşir, Fahri Çakır ve il genel Meclis üyemiz sayın Hüseyin Yılgın’a teşekkür ediyorum” dedi.

6015 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Albayrak, “Söz verdiğimiz tüm çalışmaları tamamlıyoruz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam