CHP Yığılca Örgütü, Kılıçdaroğlu İle Görüştü

featured
service

Cumhuriyet Halk Partisi Yığılca İlçe Başkanı Zeynel Çamlı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Yığılca örgütü Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile birlikte ilk olarak TBMM de CHP’nin Haftalık Olağan Grup Toplantısına katılan heyet daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Çamlı, Kılıçdaroğlu’na Yığılca İlçesinin sorunları yazan notlar iletti. Yığılca’nın  meşhur Orman Gülü Balı ve Yığılca’da yetişen yöresel ürünleri Kılıçdaroğlu’na hediye edildi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan CHP İlçe başkanı Zeynel Çamlı, “CHP yığılca İlçe örgütü olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. İlçemizde yetişen yöresel ürünleri kendisine ikram ederek bu ürünlerin CHP’li belediyeler ile daha fazla tanınmasını ve pazarlanması için destek sözü aldık. İlçemizin sorunlarını ve yapılmasını istediğimiz önerilerimizi iletme fırsatı bulduk” dedi.

 

5542 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Yığılca Örgütü, Kılıçdaroğlu İle Görüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam