Kamyoncuların yeni başkanı Erkan Kaya

featured
service

Genel kurulda 2 aday yarıştı. Mevcut başkan İsmail Savaş ve Erkan Kaya arasında geçen seçimde Erkan Kaya kamyoncuların yeni başkanı olarak seçildi.

Yığılca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantı saat 14.00’da üyelerin katılımı ile başladı.

Divan kurulu seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Olağan genel kurulda 2019 ve 2020 yılları yönetim kurulu faaliyet raporu, denetleme kurulu raporu, bilanço ve gelir tablosu genel kurula okundu.

Okunan raporlar genel kurulda müzakereye açıldı ve ayrı ayrı oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra 2021 yılı tahmini bütçesi genel kurula okundu ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Dilek ve temennilerin ardından seçime geçildi. Üyelerin oy çokluğu ile seçimin açık oylama olarak yapılmasına karar verildi.

Genel kurulda 2 aday yarıştı.

Kooperatifin mevcut başkanı İsmail Savaş ve Erkan Kaya arasında geçen oylama sonucu oy çokluğu ile Erkan Kaya seçildi.

Kamyoncular kooperatifi eski başkanı İsmail Savaş yaptığı açıklamada, “2014 yılında 82 bin Türk Lirası ile devraldığım kooperatifin 6 yıl sonra yaklaşık 2 Milyon Türk Lirası değerine ulaştırmanın gururunu yaşıyorum. Yeni seçilen arkadaşlarımıza bu başarının devamını dileyerek üyelerimizin öz sermayesini daha da artırmalarını temenni ederek hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Yeni seçilen başkan Erkan Kaya, kooperatifin üyelerinin verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini dile getirerek, “Kamyoncularımızın yanında olacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı biz teslim aldık. Bundan sonrada hakkı ile taşıyıp kamyoncu esnafımızın dertlerine derman olmaya gayret göstereceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kamyoncuların yeni başkanı Erkan Kaya

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam