Başkan Savaş kasap ve besiciler ile görüştü

featured
service

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, İlçede hayvan yetiştiriciliğinin geliştirilmesi için besiciler ile toplantı yaptı.

İlçe halkının fındıktan sonraki en büyük gelir kaynaklarından birisi olan hayvan yetiştiriciliği için, Belediye Başkanı Selami Savaş duyarsız kalmadı ve sektörün sorunlarının belirlenmesi ve çözüm yollarının oluşturulması adına çalışmalara başladı. İlçedeki besi yetiştiriciliği ile ilgilenen esnaflarla toplantı gerçekleştiren Başkan Savaş, ilçedeki şartlar ve mezbahane hakkında fikir alışverişinde bulundu. Göreve başladığı 31 Mart tarihinden bu yana ilçedeki esnafların refah ve gelir seviyesini arttırmaya yönelik icraatlarda bulunan Başkan Savaş, besicilik sektörünündü gelişerek vatandaşa ekonomik anlamda bir rahatlık sunmasını hedefliyor.

Bu hedef doğrultusunda ilçedeki mezbahanenin yenilenmesi çalışmalarına hız veren Başkan Savaş, besi yetiştiricilerinin ardından kasaplarla da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
Yenileme çalışmalarının hızlandırılması adına gerekli işlemlerin yapılacağını aktaran Başkan Savaş, “ İlçemizde büyükbaş hayvancılıkta besicilik faaliyetleri yapan değerli esnaflarımızla ve kasaplaramızla ilçemizin girişindeki mezbahanenin durumunu konuştuk. Yeni dönemde belediye vatandaş elele işbirliği ile mezbahanemizi yenileyeceğiz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yeni dönemde hızlandırarak vatandaşlarımıza be esnaflarıma kolaylık sağlamaya hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Savaş kasap ve besiciler ile görüştü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!