Sokak hayvanlarını yakalama ve toplama eğitimi

featured
service

Düzce Belediyesi tarafından ilçe belediyeleri tarafından oluşturulan sokak hayvanlarını yakalama ve toplama ekiplerine teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Kurtsuyu mevkisinde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde veteriner hekimler tarafından gerçekleştirilen eğitimlere, Yığılca, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Akçakoca ilçe belediyeleri ile Boğaziçi Belde Belediyesi tarafından görevlendirilen 20 personel katılım sağladı.

Eğitimde ilk olarak Veteriner Hekim Betül Koca tarafından Düzce Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar, kedi ve köpek yakalama teknikleri, kedi, köpek zapt-ı raptı, yaralı hayvana yaklaşma ve hayvan davranışları, Zoonos hastalıkları (İnsan ve hayvanların birbirlerine bulaştırabildikleri hastalıklar) ve 5199 sayılı hayvanları koruma kanununa dair paylaşımda bulunuldu.
Tüm gün süren eğitimlerde köpek yakalama tekniklerini görsel açıdan inceleyen katılımcılar daha sonra uygulamalı şekilde yakalama ve bağlama tekniklerini de bizzat deneyimledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak hayvanlarını yakalama ve toplama eğitimi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!