Durmuş Yağcı, meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı

featured
service

Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Dernek Başkanı Durmuş Yağcı, Ak Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Dernek Başkanı Durmuş Yağcı, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Aday Adayı Durmuş Yağcı, dosyasını AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya teslim etti.

Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası Düzceliler Dernek Başkanı Durmuş Yağcı, başvurusunun ardından yapmış olduğu açıklamasında, ‘’Ak Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvurumuzu yaptık. Düzce’miz, üyelerimiz, hemşerilerimiz ve Gebze’mize hizmet için yola çıktık. Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Düzce Dernekler Federasyonu’muzun çok değerli Başkanı Sayın Faruk Çakmak’a ve hemşerilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum. Ak Parti Gebze İlçe Başkanım sayın Recep Kaya’ya da bizleri kabullerinden ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Durmuş Yağcı, meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!